Altijd bereid

om mensen

te helpen

“Tabling Speaks Every Language,

So let’s start helping them”

ALTIJD BEREID OM MENSEN TE HELPEN MAAR BEZIT JE NOG NIET DE JUISTE SKILLS? IN SAMENWERKING TUSSEN DE NTR SERVICERAAD EN HET RODE KRUIS IS SPECIAAL VOOR DE NEDERLANDSE TAFELRONDE EEN OPLEIDINGSAANBOD SAMENGESTELD.

Doel van de samenwerking
De Nederlandsche Tafelronde wil hun Tafelaars de mogelijkheid bieden om zich te scholen op EHBO-gebied. Zo dragen ze bij aan een veiligere samenleving wanneer zij in actie komen bij noodgevallen. Het Rode Kruis wil graag samen met de Nederlandsche Tafelronde dit traject oppakken en de Tafelaars hulpvaardiger en meer hulpbereid maken door het aanbieden van EHBO-cursussen op locaties van Tafelaars. Een groepsactiviteit die niet alleen de vriendschap en zelfontplooiing bevordert, maar ook bijdraagt aan een veiligere samenleving.

Aanvraag groepscursus EHBO met jouw Tafel

Wat goed dat je met de leden van jouw Tafel een EHBO-cursus wilt volgen! Speciaal voor de Nederlandsche Tafelronde zijn er drie EHBOcursussen beschikbaar gesteld tegen een gereduceerd tarief per deelnemer. Je kunt kiezen uit twee lesvormen: volledig klassikaal of een mix van online en klassikaal. De combinatie van online en klassikaal is ideaal als je tijd wilt besparen en een deel vanuit huis wilt leren op jouw tempo.

De beschikbare cursussen zijn:
• Cursus Basis EHBO
• Cursus EHBO aan Baby’s en Kinderen
• Cursus Reanimatie en AED

Handige informatie
Na afl oop van de cursus ontvang je als aanvragende Tafel één verzamelfactuur voor alle deelnemers.

Ben jij aanvullend verzekerend bij jouw zorgverzekeraar?
Het kan zijn dat jouw zorgverzekeraar een EHBOcursus van het Rode Kruis deels of zelfs helemaal vergoed. Controleer dit zelf bij je zorgverzekeraar en meld het bij je aanvraag. Groepen van minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers per keer

Aanmelden kan via: shop.rodekruis.nl/groepscursus-nederlandsche-tafelronde