1. De NTR een korte promofilm heeft over wat Tafelen is? https://youtu.be/pCXi-U-ykWw
 2. De AGM van 2021 in Woerden is van 11 tot 12 juni? https://www.agm2021.nl/
 3. Het vereiste minimum aantal leden voor de lokale Tafel 15 leden is? 
 4. Dat de peildatum hiervoor 31 maart is? 
 5. De contributiefactuur die jouw Tafel ontvangt per Tafelronde is, dus hoe meer leden des te voordeliger. 
 6. Op de website https://roundtable.nl/ staat rechts boven in ‘Tafelaar aanmelden’’. Je kan direct het Potentieel Lid Aanmeld Formulier (PLAF) op de website invullen om zijn gegevens door te spelen naar de desbetreffende Tafel https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=_VD3rCgOLUqgE_5epZ1yyHrPqlwtT6FEqwYTA1YPVdRUQTVKU1hDNU4zNVYySUUxMTRRSEwxOUtaMS4u
 7. Een PLAF aangeboden aan je Tafel serieus behandeld moet worden, want je ontvangt daarmee een gemotiveerde potentiële Tafelaar? 
 8. Nieuwe leden voor de installatiedatum via de webbased ledenadministratie aangemeld moeten worden? (rechtsboven in het scherm www.roundtable.nl, jouw gebruikersnaam is secr met direct daarachter je Tafelnummer) 
 9. Deze ledenadministratie in Tafeljargon ook wel het LAS genoemd wordt? 
 10. Alle gegevens van het nieuwe lid dan wel volledig en naar waarheid ingevuld moeten worden? 
 11. De secretaris van de betreffende Tafel na het aanmelden van een nieuw lid automatisch het entreepakket (oorkonde, NTR pin, NTR das, bewijs van inschrijving en factuur) ontvangt? 
 12. De kosten van dit entreepakket eenmalig €38,50 zijn (kosten kunnen wijzigen)? 
 13. Het entreepakket samengesteld en verstuurd worden en dit enkele dagen kan duren? 
 14. Je een wachtwoord kan aanvragen en dat die gemaild wordt naar het emailadres dat in de ledenadministratie staat? 
 15. Je zelf via deze ledenadministratie alle wijzigingen in het ledenbestand van jouw Tafel kan bijhouden? 
 16. De voorzittersgespen voor aan het voorzitterslint in het voorjaar automatisch, mits de voorzitter in de ledenadministratie bekend is, verstuurd worden naar de voorzitter van de betreffende Tafel? Is de voorzitter 40+ dan zal de voorzitter of secretaris deze zelf begin december aan moeten vragen bij het secretariaat. Graag voorletters, achternaam en bestuursjaar vermelden. 
 17. Als er geen voorzitter ingevuld staat in het LAS (of hij is ouder dan 40) er  GEEN voorzittersgesp gemaakt wordt tenzij apart aangevraagd? 
 18. De gegevens welke van de leden bekend zijn in het LAS gebruikt worden voor het versturen van informatie? Zorg er dus voor dat dit altijd up-to-date is. Zo voorkom je teleurstellingen. 
 19. Alleen het gebruik van rechten vrije foto’s zijn toegestaan? Voorkom hoge boetes en let hier goed op! 
 20. Dat je in dit ledenadministratiesysteem bij de Kennisbank ook bv. voorbeeld statuten voor het oprichten van een vereniging en een stichting kan vinden? 
 21. Als er een baby geboren is binnen je Tafel je dit kan melden via de website? https://roundtable.nl/veelgestelde-vragen/made-by-a-tabler-vader-geworden/
 22. Dat als je vragen mocht hebben je je kan richten tot de Districtvoorzitter, het Hoofdbestuur of het Secretariaat secretarial.office@roundtable.nl
 23. Dat ons nationale serviceproject Stichting Make -A-Wish is? 
 24. Dat het internationaal ondersteunde serviceproject nog steeds Freedom Through Education (FTE) is vanwege het grote succes? 
 25. De Halfjaarlijkse en de Jaarlijkse Ledenvergaderingen gratis zijn en dat statutair iedere Tafel vertegenwoordigd moet zijn? 
 26. De voorzitter van je Tafel een Tafelaar uit jullie Tafel, na goedkeuring van de betreffende Tafelronde, en bij uitzonderlijke inzet voor jullie Tafelronde kan benoemen tot Lid van Verdienste? Wil je hier meer over weten vraag het na bij het Secretariaat secretarial.office@roundtable.nl
 27. De PRO op jullie informatie over bv. serviceprojecten wacht zodat dit zowel online als offline gedeeld kan worden? 
 28. Als je online jouw Tafel projecten onder de aandacht wilt brengen je de informatie kan sturen naar socialmedia@roundtable.nl en/of redactie@roundtable.nl?
 29. Een buitenlandse AGM bijzonder gezellig is om te bezoeken www.rtinternational.org ? 
 30. Jij je bij de Nederlandsche Tafelronde aan kunt melden voor het Travel Fund? Wil je hier meer over weten? Neem contact op met de IRO iro@roundtable.nl. 
 31. Je gegevens over zuster Tafels ook op kan vragen bij de IRO iro@roundtable.nl? 
 32. Als je Tafel moeite heeft met het werven van nieuwe leden je de Uitbreidingscommissie (UC) kan vragen om tips en hulp via de vicepresident vice.president@roundtable.nl ? 
 33. Je het hoofdbestuur kunt uitnodigen om bij jullie op bezoek te komen national.secretary@roundtable.nl ? 
 34. De gehele Tafelraad (Hoofdbestuur en Districtsvoorzitters) tot je beschikking staat? 
 35. Als je nog meer vragen hebt je het Hoofdbestuur gerust kunt benaderen?