Hoe kunnen we helpen?

Ik ken een geschikte potentiële Tafelaar. Wat kan ik doen?

Ik ben Tafelaar en ik ken een geschikte potentiële Tafelaar, maar niet voor mijn Tafel. Wat kan ik doen?

Ben je Tafelaar en ken je iemand die jij geschikt vindt als Tafelaar, dan kan je die persoon aanmelden door middel van het Potentieel Lid Aanmeld Formulier (PLAF). Vervolgens krijgt een Tafel in de regio het PLAF van de aspirant Tafelaar. Bedenk hierbij goed welke informatie een Tafel zou willen ontvangen van deze voorgedragen kandidaat. Natuurlijk kun je zelf nadien contact opnemen om zijn kandidatuur bij de betreffende Tafel te motiveren. Daarna ligt zijn lot in hun handen: het is uiteindelijk aan de lokale Tafel zelf om de kandidaat wel of niet uit te nodigen. Het aanmelden van potentiële Tafelaars kan via deze link. Let wel, voor het gebruiken van deze link moet je aangemeld zijn in TablerWorldLet wel, voor het gebruiken van deze link moet je aangemeld zijn in TablerWorld. Uitleg over hoe je aan te melden bij TablerWorld vindt via deze link.

Ik ben geen Tafelaar en ik wil mezelf als potentiële Tafelaar aanmelden. Wat kan ik doen?

Wil jij jezelf aandragen als Tafelaar, dan kun je daarvoor deze link gebruiken. Geef net zoals hierboven omschreven zo veel mogelijk informatie. Na het versturen van de aanmelding ligt het lot in handen van de ontvangen Tafel. Het is aan de lokale Tafel zelf om de kandidaat wel of niet uit te nodigen.

Ik ben Oud-Tafelaar, 41-er, Circle lady, Agora lid of bekend met de Tafel en ik ken een geschikte potentiële Tafelaar. Wat kan ik doen?

Mocht je oud-Tafelaar, 41-er, Circle lady, Agora Lid of bekend zijn met de Tafel, dan kun je daarvoor deze link gebruiken. Geef net zoals hierboven omschreven zo veel mogelijk informatie. VERGEET NIET om even je eigen naam en contact gegevens in de beschrijving te zetten. Dit maakt het mogelijk dat de lokale tafel met jou contact kan opnemen om eventueel meer informatie op te vragen. Na het versturen van de aanmelding ligt het lot in handen van de ontvangen Tafel. Het is aan de lokale Tafel zelf om de kandidaat wel of niet uit te nodigen.

Table of Contents
Ga naar de bovenkant