Presidentieel motto 2022/2023: Make It Count

Ieder jaar kiest de President een motto wat dat jaar centraal staat.
Sjoerd Perfors, President van De Nederlandsche Tafelronde 2022-2023, kiest voor “Make It Count”

Toen ik gevraagd werd om mee te draaien als ‘snuffelaar’ bij Tafelronde 92 Veenendaal werd mij vanaf dag 1 al heel duidelijk: Als we iets doen met de Tafel dan moet het er wel toe doen. Of het nu het organiseren van een fundraise event is, een gezellig samenkomen of een internationale numbersmeeting; Wij Tafelaars regelen het en doen dat des Tafels op een manier waarbij we ons zelf telkens weer overtreffen. Adopt Adapt Improve.

Dit zie je nationaal maar ook internationaal telkens weer terug; Als het georganiseerd is door de Tafel dan is het goed geregeld en is alles voor elkaar! Wij Tafelaars gaan namelijk niet voor minder. Met passie en plezier halen we het beste uit onszelf en uit elkaar en dat vind ik mooiste wat er is aan onze vereniging.

Dit bestuursjaar mogen we waarschijnlijk weer ongelimiteerd Tafelen. Dit bestuursjaar staat de vereniging ook voor een uitdaging rondom ledenaantallen. We moeten groeien en dat is nodig om te overleven bij een vereniging als de onze. Maar we groeien wel op een Tafel-manier. Dus met potentiële leden die verschillend zijn van elkaar; iets toe te voegen hebben aan de Tafel; energie erin gooien en net als de rest het beste uit zichzelf willen halen; En soms moeten wij hierin ook durven want Tafelaars zijn niet geboren, een Tafelaar dat word je!

Tafelaars maak dit jaar een jaar om niet te vergeten; Ga vol gas dit jaar want we hebben allemaal maar een beperkt aantal jaar waar we mogen Tafelen. Pak dus dit moment aan om dit bestuursjaar voor jouw Tafelronde een jaar te maken waar we het beste van onszelf inzetten om impact te maken en de dingen te doen die ertoe doen!

Motto RTNL 22-23: Make It Count!

Tablers make sure that whatever they do: they “Make It Count”

Yours in Table,

Sjoerd Perfors
National President 2022-2023