Vrijdag 27 maart 2020

Beste Tafelaars, 

Een van de gevolgen van het coronavirus is dat het houden van reguliere Tafelbijeenkomsten niet mogelijk is en dat vinden wij enorm vervelend. Jouw Tafel is een hechte vriendenclub die de afspraak heeft gemaakt om elkaar te ondersteunen door alle pieken en dalen van het leven heen.  We weten allemaal dat een fysieke bijeenkomst de beste en leukste manier is om vriendschappen te onderhouden. Maar gezien de huidige omstandigheden hebben we geconcludeerd dat Round Table Online het allerbeste alternatief is. 

Round Table Online? Jazeker, dit is niets minder dan de Tafelavond in online format. Met Round Table Online kun je je aan de afspraak houden om elkaar te blijven ontmoeten, te steunen en om aan relaties te blijven bouwen. We begrijpen je eventuele aarzeling, maar we weten inmiddels uit ervaring dat je Tafel dankzij Round Table online bijeen kan komen. 

De speciale thema pagina Round Table Online vind je op www.roundtable.nl/online en  hebben we ontwikkeld om ervoor te zorgen dat Tafelaars elkaar kunnen blijven ontmoeten. Iedere Tafelaar heeft behoefte aan contact met zijn medeTafelaars en in deze tijden is dit misschien wel extra nodig. Daarbij moet je meer dan ooit steun kunnen zoeken bij je Tafel en je mede-Tafelaars. Daarom zijn wij er groot voorstander van dat jullie proberen om de reguliere Tafelavonden te houden via Round Table Online, totdat er weer fysieke bijeenkomsten mogelijk zijn.  

Houd je Tafelavond dus vrij, kruip achter een laptop, telefoon of tablet en “connect”.  

Namens het gehele Hoofdbestuur, 

Yours in Tabling, 

Aart de Boer
National President 2019-2020
#FutureisNOW