Laden Evenementen

Let’s Make It Iconic!

Uniek dat de Nederlandsche Tafelronde de verkiezing heeft gewonnen om de Round Table International World Meeting te organiseren en dat wij in Zuid-Limburg dit evenement, voor meer dan 1200 internationale Tafelaars mogen organiseren uit meer dan 40 landen. 

De World Meeting zal plaatsvinden in het hart van Europa en wel in de stad Maastricht. De World Meeting start op woensdag 18 september en duurt tot en met zondag 22 september 2024.

De organisatie is hard aan het werk om een mooi programma samen te stellen. Je leest er hier meer over. Voor tickets en meer info, check de website: https://rtiwm2024.nl

Wat is de World Meeting eigenlijk?
Om leden te blijven motiveren, kennis te delen, enthousiasmeren worden er elk jaar een tweetal jaarvergaderingen georganiseerd. Op internationaal vlak zijn dit een Half Year Meeting en de World Meeting. Afgelopen jaren hebben deze meetings onder andere in Denemarken, Nepal, Afrika, Roemenië, India en in veel andere landen plaatsgevonden. In de afgelopen 77 jaar heeft de Nederlandsche Tafelronde tot 2 keer toe de eer gehad om een World Meeting te hosten. Beide edities hebben echter in het westen van ons land plaats gevonden (Amsterdam & Alkmaar) Voor het eerst land de World Meeting nu dus in het zuiden van Nederland. Een centrale ligging in Europa met goede ontsluiting op het gebied van luchthavens.

In totaal verwachten we 1500 internationale Tafelaars, uit 40 verschillende landen, op dit vijfdaagse evenement. Naast vergaderingen, een galadiner, welkomstparty en een avond waar landen hun specialiteiten vertonen willen wij de (internationale) gasten ook kennis laten maken van Maastricht en omgeving. Dit doen we onder andere dagelijks tours naar bezienswaardigheden te organiseren maar ook door een thema-feest met als thema “carnaval” te organiseren.

Programma

Alvorens de officiële WM start, zijn er pretours in Nederland, België en Duitsland

Woensdag 18 september
– Welcome Night – 18.00 – 23.30 uur – @Kruisheren Hotel

Donderdag 19 september
– Day tours Maastricht – 10.00 t/m 16.00 uur
– Councillors Meeting – 09.00 t/m 15.00 uur  – @Rebelle Maastricht
– Themaparty carnaval – 18.00 t/m 01.00 uur – @Complex Maastricht

Vrijdag 20 september
– Day Tours Maastricht – 10.00 t/m 16.00 uur
– RTI AGM Meeting 09.00 t/m 15.00 uur – @Rebelle Maastricht
– Nations Night (landen presenteren specialiteiten en erna party) – 18.00 t/m 02.00 uur – @Muziekgieterij

Zaterdag 21 september
– Day Tours Maastricht – 10.00 t/m 16.00 uur
– Regio meetings – 09.00 t/m 11.00 uur – @Rebelle
– Gala diner – 18.00 – 23.00 uur – @Chateau Sint Gerlach

Zondag gaat gedurende dag iedereen richting huiswaarts of koppelt hier nog een eigen vakantie aan vast.

English

You know the Dutch, but do you really know The Netherlands? It’s not only Amsterdam but much more! Come experience the beautiful city of Maastricht located in the heart of Europe near the German and Belgian border. The organization is working hard to put together a great program. More information will therefore follow soon. Check the website for more information: https://rtiwm2024.nl