Laden Evenementen

Je hebt het wellicht de afgelopen maanden in het nieuws voorbij zien komen, Emmen is de meest teleurstellende stad van Nederland. Tafelrondes 55 & 125 gaan je gezamenlijk het tegendeel bewijzen en leggen de rode loper graag voor je uit!

Op donderdag 16 november organiseren zij de Halfjaarlijkse van 2023 waarbij

je alles vindt binnen een straal van 100 meter; eten, drinken, een korte interactieve vergadering in het Atlas Theater en een vette afterparty in de club er tegenover. Wil je blijven slapen? Geen probleem, ook overnachten kan op kruipafstand!

Het programma:

17.00 uur inloop & eten
19.00 uur spreker & vergadering
21.30 uur borrel
23.00 uur afterparty

Wie aan Emmen denkt, denkt natuurlijk aan een van de meest succesvolle Nederlandse bedrijven, Easytoys. Niemand minder dan oprichter Eric Idema zal ons meenemen hoe hij zijn bedrijf met een simpele baan en nul euro spaargeld tot een miljoenenbedrijf opbouwde.

Locatie vergadering:
ATLAS Theater EmmenLocatie afterparty:
Club Lïmbo

Hotel:
Blijven slapen? Dat is altijd een goed plan, dan kan de sergeant met een gerust hart strafborrels uitdelen. Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen zit op loopafstand van beide locaties en zal als uitvalsbasis voor Tafelaars dienstdoen.

Boeken kan je gewoon zelf doen per mail (info@fletcherhotelbyzoo.nl) rechtstreeks bij Fletcher ByZoo, hierbij vermelden dat je Tafelaar, RT, TR bent. Dan gelden de volgende prijzen:

1 persoonskamer: €104,50 incl. ontbijt en citytax
2 persoonskamer: €124,- incl. ontbijt en citytax
3 persoonskamer: €158,50 incl. ontbijt en citytax

Aanmelden:
https://event.inchecksysteem.nl/jFg1TIEM

Ben je 40+ maar wil je er wel graag bij zijn? Aanmelden kan via de volgende link:
https://event.inchecksysteem.nl/jFg1TIEM