Wij zijn in oprichting!

Na ruim 1,5 jaar hard werken om een lokale groep te krijgen van gemotiveerde en enthousiaste heren samen zijn we heel verheugd om officieel lid te worden van de internationale Round Table-organisatie als de 202e tafel in Nederland.
Ons charter proces bevindt zich momenteel in de laatste fase en op 27 mei, na de officiële ceremonie, zal Tafel 202 Amsterdam de nieuwste toevoeging zijn aan het Tafelronde netwerk.

Om dit speciale moment te vieren, nodigen we jullie graag allemaal uit naar Amsterdam voor deze gedenkwaardige ceremonie. Laten we dit moment niet alleen aangrijpen om de steeds groter wordende Nederlandsche Tafelronde te vieren, maar ook om (opnieuw) in contact te komen met mede tafelaars van over de hele wereld en maak daarbij nieuwe vrienden.

De gekozen locatie is Park-Zuid, bekend als bekende tv-studio van onder andere Wie is de Mol? En WNL op Zondag. Direct gelegen aan het Vondelpark, centraal in Amsterdam, met een prachtig ruim terras op het zuiden, perfect passend bij de “roots” van Tafelronde 202. Er is een weekend vullend programma samengesteld. Na afloop van de ceremonie kan er een glas genuttigd worden op het bordes, waarna er een veiling zal plaatsvinden onder leiding van niemand minder dan Kim Holland, een van Nederlands bekendste actrices.

PROGRAMMA

Datum: zaterdag 27 mei @ Parkzuid

Ceremonie & Receptie: 15:00 – 18:30 uur
15.00 uur Inloop
15.30 uur Start installatieceremonie

16.30 – 18.30 uur Ontvangst met borrel en veiling

Diner: 18.30 – 21.00 uur

Feest: 21.00 – 02.00 uur (open bar sluit om 01.00 uur)

Datum: zondag 28 mei
12:30 uur Verzamelen centraal punt – locatie nader te bepalen
12:45- 16:45 uur Rondvaart Amsterdam
Er staat een rondvaart door Amsterdam op het programma inclusief open bar

Er worden loten verkocht voor mooie prijzen
Begeleid door een van Nederlands bekendste actrices; Kim Holland wordt er een veiling gehouden waarin fantastische kavels zijn ingezonden.

Wij kijken ernaar vooruit u allen te mogen verwelkomen.

Tafelronde 202 i.o.

UITNODIGING VOOR CHARTER EVENEMENT 27 MEI 2023