CHARTER TR203 Texel I.O.

Een knap feest, lekker korte plechtigheden, niet te duur, prima eten, fantastische locatie, wadlopen, oesters jagen en -eten en voor wie durft ook Parachutespringen en met Cessna’s vliegen.

Je kunt het dit weekeinde zo mooi maken als je wilt of durft. Vrouw en kids zullen je Tafelaarschap opeens door heel andere ogen zien en je dankbaar zijn voor je lidmaatschap. Neem ze mee voor een weekend Texel!

OF JE MAAKT ER WEEKEND MET JE TAFEL VAN
Is je Tafel nog op zoek naar een mooie weekend activiteit? Haak dan aan bij de Charter met de elementen waar jullie bij willen zijn en doe verder je eigen ding op het eiland. Het is Texel, daar kan bijna alles. Vooral bij een Tafel evenement.

Texel heeft er zin in!

PROGRAMMA

7 oktober 2023

 • 14:00: Charter
  Adres Zuidhaffel 21, Den Burg
  De charter is niet toegankelijk voor kinderen. Voor de rest van het gezin is er een leuke activiteit vlakbij de charterlocatie bij de schapenboerderij Texel.
 • 16:00: Einde charter + naborrel
  Bij de naborrel is iedereen welkom
 • 18:00: Inloop Diner (18+)
 • 18:30: Start Diner (18+)
 • 20:00: Start feestavond (18+)
 • 02:00: Einde

De hele avond bijwonen? Dit betekent “Diner + Feest”. Boek je alleen het feest? Dan ben je vanaf 20:00 uur welkom.
Locatie: Zowel het diner als het feest vinden plaats in café restaurant Sjans (Dorpsstraat 31, De Koog).

VRIJDAG

De Texelse aspirant Tafelaars en het Hoofdbestuur eten en drinken met hun partners op een mooie locatie op het eiland. Hoogstwaarschijnlijk met uitzicht op zee. Ongedwongen en informeel.

Iedereen die wil aanhaken is welkom, voor het eten of alleen een borrel. Vrouw, kids en viervoeter mee? Allemaal welkom.

Je van te voren aanmelden garandeert een stoel aan een Tafel. Niet aanmelden is ook prima, misschien moet je het dan alleen doen met een barkruk. Deze avond is alles voor eigen rekening. Maak het zo gek of rustig als je zelf wilt.

Zaterdag

CHARTER
Vroeg in de middag vinden de formele handelingen plaats op een idyllische locatie op het eiland. Na afloop is er natuurlijk o.a. bier en bitterballen.

DINER
Een eilanddiner op onze favoriete locatie. Prima eten, vermaak en goed gezelschap. Wat wil je nog meer?

FEEST
We vinden het zelf het mooist als Tafelen ongemerkt en zachtjes uit de hand loopt en je voor je het doorhebt midden in een feestje staat. We denken dat onze gasten dat ook wel kunnen waarderen.

ZONDAG

De Zondag kun je helemaal naar wens invullen. We organiseren een paar activiteiten waar je op kunt inschrijven.

WADLOPEN / OESTERS JAGEN
Op pad door de prut van de drooggevallen waddenzeebodem. Begeleid door een expert die evenveel weet van de biologie als van gastronomie. De oesters eten we ter plaatse op.

PARACHUTESPRINGEN
Als het weer geschikt is om veilig uit een vliegtuig te springen dan kun je mee de lucht in! Mooier wordt het niet: op 4 km. hoogte de ervaring van je leven meemaken.

VLIEGEN
Is parachutespringen je te gek maar wil je Texel wel van haar allermooiste kant zien, ga dan mee met een van de rondvluchten boven het eiland en het wad. Misschien vliegt een van de nieuwbakken Texelse Tafelaars je zelf wel.

UITNODIGING VOOR CHARTER EVENEMENT 7-9 Oktober 2023