Wil jij als Tafelaar iemand voordragen voor een award? Laat het dan weten via het formulier

Awards

De Nederlandsche Tafelronde kent verschillende awards. Hieronder een omschrijving van iedere award:

Henk Bruna Award

De Henk Bruna Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een Tafel die bijzonder actief is geweest, zowel op het gebied van ledenbeleid, service alsook Internationale contacten.

Lange Afstand Tafeltje

Het Lange Afstand Tafeltje wordt jaarlijks uitgereikt aan de Tafel, die, gelet op de afstand tussen de plaats van vestiging van die Tafel en de plaats waar de Jaarvergadering wordt gehouden en gelet op het aantal op de volledige, tijdens de Jaarvergadering te houden Algemene Vergadering aanwezige leden van die Tafel, het grootste aantal kilometers heeft gereden om de Jaarvergadering bij te wonen.

Cor Rab Trofee

De Cor Rab Trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan een Tafel die zich op een bijzondere wijze heeft ingezet voor het organiseren van een evenement binnen de Nederlandsche Tafelronde.

Service Schild

Het Service Schild wordt jaarlijks uitgereikt aan een Tafel die zich op een bijzondere wijze heeft ingespannen op het gebied van service.

Tafelaar van het Jaar

Dit is de onderscheiding voor de Tafelaar die zich in het afgelopen jaar onmiskenbaar heeft ingezet voor de Nederlandsche Tafelronde. 

PRO Award

De PRO award wordt uitgereikt aan de Tafel of Tafelaar die zich het afgelopen jaar op bijzondere wijze heeft ingezet op het gebied van promotie van de Nederlandsche Tafelronde. 

International Award

Deze award willen we graag uitreiken aan een Tafel of Tafelaar welke internationaal veel zichtbaar is geweest, internationaal Tafelen heeft gepromoot en/of Tafels in het buitenland heeft ondersteund.

Wil jij als Tafelaar iemand voordragen voor een award? Laat het dan weten via het formulier