0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Hi Slimmerik,

Jij dacht zeker, dit zal vast de juiste URL voor de AGM 2024 in Curaçao wel zijn. Goed dat je er bent. Klik hier om naar de speciale event omgeving te gaan.

Tabler.World evenement:
https://rti.roundtable.world/cm/activities/levels/1696/activities/213156/

Date: 19,20, 21 juli 2024!

Where: Dutch Carribean: Curaçao

Of course a pretour, day activities and a lot of more fun, drinks, foods and friendship

De voorbereidingen zijn volop in gang om hier een onvergetelijke en Caribische AGM van te maken. Denk aan kraakheldere zee, flamingo’s, witte stranden, palmbomen en een heerlijke sfeer.

In 1997 was de laatste keer een AGM op het eiland van het Koninkrijk der Nederlanden dus het wordt weer hoog tijd voor een Caribisch feestje. Denk aan vergaderen op het strand, een heerlijke BBQ of een cocktailparty. Kom als party-animal of samen met het gezin, voor iedereen is een passend programma.

Treed binnen in een wereld vol mogelijkheden, waar de Caribische zeebries uw zorgen doet vervagen. Wij nodigen u uit om samen met ons te genieten van de ongeëvenaarde schoonheid van Curaçao, terwijl we een nieuw tijdperk voor onze Tafels zal inluiden.

Dit evenement is een unieke gelegenheid om nieuwe verbindingen te leggen, te leren van visionaire leiders en de toekomst van onze tafel meer vorm te geven dat met hun ongeëvenaarde expertise en visie een waardevolle aanwinst zal zijn voor onze Tafel.

Mis deze buitengewone gelegenheid niet. Schrijf deze datum in uw agenda en maak u gereed voor een onvergetelijke reis op het zonnige Curaçao.”