Elke snor helpt om een Bro te redden!

Aandacht op het gebied van mentale gezondheid, preventie van zelfmoord, prostaatkanker en teelbalkanker is nu belangrijker dan ooit – en daarom hebben we jou nu meer nodig dan ooit tevoren.

Movember is een toonaangevende liefdadigheidsinstelling die zich inzet om de gezondheid van de man te veranderen. Zij weten wat mannen nodig hebben – en wat niet. Maar jij toch ook?

Sinds 2003 heeft Movember meer dan 1250 gezondheidsprojecten voor mannen over de hele wereld gefinancierd, door de status quo in twijfel te trekken en de manier te veranderen waarop onderzoek naar gezondheidsproblemen bij mannen wordt uitgevoerd en gezondheidsdiensten mannen proberen te bereiken.

Movember wil in 2030 het aantal mannen dat te jong overlijdt met 25% verlagen en jij kan hier door je scheermes te laten liggen het verschil maken!

Hoe makkelijk is het?

Ga naar de aanmeldpagina van Movember.com of download de app en meld je aan. Bij het aanmaken van je profiel kan je een team kiezen. Sluit je aan bij “ROUND TABLE THE NETHERLANDS” en dan maken wij als vereniging de impact!

Laat je gezicht fondsen werven met behulp van je eigen MoSpace. Stel een doel voor je zelf en deel het verhaal met de mensen om je heen.

Het is maar een kleine, harige stap die je kunt zetten om bij te dragen aan oplossingen voor de gezondheidscrisis waarin mannen verkeren. Een oplossing die je zelf kunt laten groeien. Eentje die pal onder je neus zit. Laat dit jaar in Movember je Mo staan en voorkom dat mannen te jong overlijden.

Groei jij dit jaar geen Mo?

Doe dan mee aan “Move voor Movember”.
Ren of loop in de maand november 60 km voor de 60 mannen die zich verspreid over de hele wereld elk uur van het leven beroven.

Ook dit kan je makkelijk doen via de aanmeld pagina van Movember.com of the app. Heb je een fitness-apparaat of app? Je kunt die koppelen om je activiteiten automatisch toe te voegen aan je profiel. Iedereen die gedoneerd heeft kan dan zien hoeveel kilometer je al hebt gelopen.

Ga ervoor, je bent in slechts een paar minuten aangemeld.

Maak samen met de Movember-gemeenschap iets leuks van goeddoen!

In ieder geval zullen wij de Tafelaar die fondsen heeft geworven
met zijn snor of door beweging, belonen met deze unieke “Grow a Mo” pin.

Download de app vandaag