VISIT USFOODKITCHENTEAMHOME

Overnachten op Curaçao

Zoveel mensen, zoveel wensen. Een jaarvergadering op Curaçao is natuurlijk anders dan een editie op het vaste land. De afgelopen periode hebben wij ontzettend veel vragen en wensen gehad voor accommodaties. Deze wensen lopen zo ver uit een dat wij tot de conclusie zijn gekomen dat we niet met iedereen rekening kunnen houden bij de keuze van een hotel. Daarom hebben we besloten het anders aan te pakken. Op deze pagina vindt je meer info over de bezochte hotels, prijzen en de ‘Main’ locatie op Curaçao. Je kan vervolgens zelf kiezen voor een accommodatie die bij jouw behoeftes past.

Om deze reden is er dit jaar ook geen algemeen hotel waar alle Tafelaars zullen verblijven. Wel hebben we gekozen voor een centrale locatie op het eiland. Dit is Jan Thiel! Jan Thiel is de plek waar alles samenkomt. Of je nu gezellig met de mannen aan de bar wilt hangen, met je gezin op het strand wilt genieten van de zon of tot in de late uurtjes de voetjes van de vloer wilt dansen. Het kan er allemaal. Overdag is het zowel de plek waar jongeren samenkomen als een plek waar gezinnen met jonge kinderen naartoe gaan. En dit alles in mooie harmonie. Ook zijn er verschillende opties voor hotels en appartementen.

We hebben ook andere plekken op het eiland bezocht, ook deze locaties zullen we toevoegen aan deze lijst. Zo kan je buiten het weekend ook andere plekken van het eiland ontdekken.

LET OP:
Op dit moment zijn wij nog met een aantal hotels in gesprek voor kortingscodes. Wil je een hotelovernachting boeken, wacht dan nog heel even.

Reisafstanden:
Willemstad centrum – Jan Thiel: 20 minuten
Willemstad centrum – Blauwbaai: 15 minuten

1: AirBnb/Booking/Google

Veruit de voordeligste optie is het boeken van een appartement of huisje. Deze heb je al vanaf 80-100 per nacht. Er zijn huisjes en appartementen vanaf 2 tot 12 personen beschikbaar in de nabije omgeving. Door bijvoorbeeld een appartement te delen met 4 personen daalt de p.p. prijs enorm tot wel €50 p.p.p.n. Check de bekende boekingsites voor meer info. Hier geldt uiteraard, hoe meer wensen hoe hoger de prijs per nacht.

Papagayo beach hotel****

Papagayo beach hotel icm een TUI pakketreis. Dit hotel ligt aan het strand en trekt gasten uit het luxere segment. De kamers zijn er ruim met goede voorzieningen. Je kan hier bijvoorbeeld gemakkelijk een kinderbedje kwijt.  Het zwembad van dit hotel zit direct aan het strand. Zo kan je dus elke dag kiezen tussen zoet en zout water. Check de website van TUI voor alle informatie voor pakketreizen.

Voor Tafelaars is er een mooi aanbod direct bij het hotel:

  • Classic kamer: €150 exclusief tax en fees per nacht.
  • Deluxe kamer: €160 exclusief tax en fees per nacht.

Alle prijzen zijn exclusief ontbijt.

Kijk op de website voor meer informatie. Wil je hier boeken, wacht dan de actiecode nog even af.

Livingstone Jan Thiel***

Livingstone Jan Thiel is een betaalbare optie icm een Corendon pakketreis. Zo heb je direct je vlucht en hotel geregeld. De locatie ligt enorm goed, het strand van Jan Thiel ligt letterlijk op loopafstand. Uiteraard beschikt dit hotel over een mooi zwembad. De kamers zijn er prima in orde en er zijn verschillende kamers en appartementen beschikbaar. Bekijk de reviews van het hotel en wellicht is dit de perfecte match voor jou!

Pietermaai Boutique Hotel****

Ervaar elegant ingerichte en voorzieningenrijke accommodaties in het prachtig gerestaureerde en exclusieve Pietermaai Boutique Hotel. Krijg echt een gevoel van luxe en rust in het hartje van Willemstad, op loopafstand van de bekende pontjesbrug. Dit hotel ligt direct aan een gezellige uitgaansstraat in Pietermaai. De kamers zijn er goed verzorgd en je slaapt typische Curaçaose huisjes.

Voor Tafelaars is er een mooi aanbod:

  • Standaard kamer: $105 exclusief tax en fees per nacht.
  • Classic kamer: $110 exclusief tax en fees per nacht.
  • Deluxe kamer: $120 exclusief tax en fees per nacht.
  • Duplex kamer: $120 exclusief tax en fees per nacht.

Alle prijzen zijn inclusief ontbijt.

Kijk op de website voor meer informatie. Wil je hier boeken, stuur dan een mail naar het hotel met als referentie Roundtable. Let op, het kan zijn dat het hotel zelf een scherper aanbod heeft.

Handelsnaam: Stichting Jaarvergadering Nederlandsche Tafelronde 
KvK-nummer: 34111946
BTW-nummer: vrijgesteld