Ken jij iemand die Tafelaar moet worden?

De Nederlandsche Tafelronde staat voor:

Vriendschap

De Tafel verrijkt vriendschap en wederzijds begrip. Je ontwikkelt vriendschappen voor het leven. Op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Waar je ook ter wereld komt, een Tafelaar is een vriend die je altijd zal helpen.

Zelfontwikkeling

Tafelavonden zijn vaak het platform van boeiende discussies. Je leert veel van Tafelaars met totaal andere beroepen, inzichten en persoonlijke ervaringen. Doordat vertrouwen het sleutelwoord van de Tafel is kun je al jouw uitdagingen en ervaringen delen om jezelf en mede Tafelaars sterker te maken.

Service

Een Tafelaar is betrokken bij de lokale, nationale en internationale maatschappij. Je draagt je steentje bij door lokale en landelijke serviceprojecten actief en op eigen wijze te steunen. Daarbij neemt jouw Tafel een gezamenlijk initiatief en zorgt de landelijke Tafel ook altijd voor ondersteuning en initiatie van mooie service projecten.

0
Tafels in Nederland
0
Tafelaars in Nederland
0
Tafellanden in de wereld
0
Tafelaars wereldwijd


Service

Make-a-Wish

Het nieuwe nationale serviceproject van de Nederlandsche Tafelronde is een feit; Stichting Make-A-Wish Nederland. Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte “Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt”. Dagelijks maken ruim 350 vrijwilligers ergens in Nederland een kind blij. Een kind dat aan een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte lijdt. En het verdient om voor één keer zijn liefste wens in vervulling te zien gaan. Onze vrijwilligers zijn onmisbaar voor Make-A-Wish Nederland.

Meer weten

Freedom Trough Eduction

Freedom Through Education (FTE) bestaat sinds 1998 en bouwt scholen in India om kansarme kinderen enige opleiding te kunnen geven. In India zijn er teveel kinderen die geen enkele opleiding genieten en daardoor nooit een eerlijke kans krijgen. Freedom Through Education geeft deze kinderen een kans. De drive van FTE is het analfabetisme uitroeien.

Meer weten

Donor Live Saver

Het belangrijkste van deze bijdrage is dat je mensen met jouw donatie direct kunt helpen en ook kunt genezen. Kortom levens redden! Als Nederlandsche Tafelronde ondersteunen we jou graag. 
Wij willen alle Tafelaars die nu al doneren of straks gaan doneren graag bedanken middels een bijzondere pin.

Meer weten


Side-by-Side

Ga naar de webshop

Laat zien dat je een Tafelaar bent!