Bij de Nederlandsche Tafelronde bloeien vriendschappen op, wordt hart voor de maatschappij omgezet in concrete actie en is voortdurende zelfontplooiing van de leden het nobel streven. Een Tafelaar is altijd in beweging,  voor de wereld, zijn mede-Tafelaars en zichzelf.

Suitable Herenmode, voor de moderne man met stijl. Met stoere, zakelijke, modieuze en kwalitatief hoogwaardige kleding is Suitable dé oplossing voor alle mannen. Zowel voor werk, vrije tijd en speciale momenten biedt Suitable de passende outfit. Het geheim van het concept schuilt in de begrippen topkwaliteit, breed aanbod trendy merken, exclusief Suitable merk, uitstekende service en shoppen aan de hand van deskundig advies in een informele sfeer. Suitable: mijn moment, mijn stijl!

Het concept van Suitable is meer dan alleen een kledingwinkel, het is een inspiratiebron, one stop-shop en belevenis in één. Van stijlvolle pakken, smokings en rokkostuums tot een casual polo en trendy chino. Suitable biedt voor ieder moment de juiste stijl met professioneel advies.

Als Tafelaar krijg je 10% korting met de couponcode: “RTSUITABLE”. Ga naar de website: www.suitableshop.nl of breng een bezoek aan een van onze shops.