Als je in het bestuur zit van je Tafel en was je dat ook in LAS dan is dit overgezet naar Tabler.world. In Tabler.world hangt een einddatum aan de functie en die hebben wij standaard op 1 jaar staan. Is dit langer en dus ondertussen verlopen dan zijn je rechten weg.

Nieuw bestuur of bestuurslid?

Nieuw bestuur of bestuurslid? Pas dit aan in Tabler.world. Iedereen die admin rechten heeft op Tabler.world kan dit doen. Gebruik deze artikelen om je te helpen:

https://help.roundtable.world/knowledge-base/change-of-office-transfer-of-office/

of

https://help.roundtable.world/knowledge-base/board-switch-for-new-statutory-year-in-one-shot/

Alle bestuursleden in Tabler.world hebben admin rechten, vraag dus iemand uit je Tafel die wel de juiste rechten heeft om jou juist in Tabler.world te zetten.

Lukt dat niet? Stuur dan een mail naar tablerworld@roundtable.nl en dan passen wij de datum aan en kun je na ongeveer 3 uur weer inloggen met de rode knop rechts boven in Tabler.world links naast je naam in Tabler.world. (doordat het systeem op verschillende lagen moet synchroniseren kan dat tot 3 uur duren voor dat je admin rechten hebt)

 

Extra tip: alle bestuursleden in Tabler.world hebben admin rechten daarnaast ook de functie Datamanager. Geef iemand in de tafel de functie datamanager zonder eind datum en dan kan deze persoon altijd inloggen.

Extra tip: je kan andere Tafelaars ook admin toegang geven tot een bepaalde functies in Tabler.world bij voorbeeld het aanmaken en beheren van events of foto’s. Deze mensen krijgen een rode knop met de tekst ‘Beheer’ in plaats van ‘Admin’. Lees hier hoe dat je dat kunt doen: https://help.roundtable.world/knowledge-base/assigning-manager-rights-to-users/