Tabler.world is wereldwijd op een aantal landen na volledig aangesloten bij Tabler.world. (de grote landen die momenteel missen zijn Denenmarken, Engeland en India). Alle andere Tafels wereldwijd zijn wel in het systeem gezet.

Als je een Tafelaar wilt zoeken kun je links in het leden portaal op ‘Members directory’ klikken. Hier kun je de naam van de Tafelaar in typen en vervolgens zoeken. Standaard staat het filter op Nederland dit kun je weg halen met het kruisje. Ook kun je hier andere filters in geven.

Een andere manier is om een Tafel te zoeken. Klik daarvoor links in het leden portaal op RTI of RT the Netherlands. Rechts boven heb je een zoek balk type hier het nummer in van de tafel die je zoekt of de naam en na 3 letters komt er een selectie tevoorschijn en kun je de tafel selecteren die je zoekt.

Mocht je toch nog niet de juiste gegevens vinden van iemand die je zoekt in het buitenland neem dan contact op met de I.R.O. op email adres: iro@roundtable.nl

Extra tip: Je kunt bij het aanmaken van events tot 25 Tafels uitnodigen buiten je eigen Tafel wereldwijd erg handig als je een Numbers meeting wilt doen of een Euro meeting.